Elektriker i Göteborg

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Göteborg? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Göteborg med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Göteborg?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Göteborg. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Göteborg genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Anna
 • Linnea bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi ska riva en vägg mellan två rum o behöver en elektriker som kan koppla ur eluttagen och eventuellt dra om dessa till den närliggande väggen som är kvar.
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta elsladd på en taklampa
 • Thomas bad om offert för Hem & Trädgård
  belysning i tak anslutning av varmvattenberedare, spis kyl
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte och nyinstallation av proppskåp.
 • Johanna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Flytta en taklampa så att den hänger över matbordet istället för mitt i rummet där uttaget är.
 • Malin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har köpt sommarstuga. En friggebod har el dragen och förberedd men ej inkopplad till elskåp vid huset. Jag behöver få det inkopplat.
 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut gammal elcentral mot ny

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.