Elektriker i Norrköping

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Norrköping? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Norrköping med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Norrköping?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Norrköping. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Norrköping genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Therese bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Köksrenovering. Behöver 4 nya uttag , 6 spotlights installerade(där det suttit en taklampa förut så kanske finns möjlighet att slippa dra ny el ?) och gärna en dimmer . Och en kabel som hänger ut från väggen där det suttit en bänklampa förut som skulle...
 • Maria bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera eluttag utomhus
 • Håkan bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montering av 2st 3-fas uttag i uthus/stall. Ny markkabel från befintlig central till ny U-central, kabellängd ca 60m. Nya central kopplas samman med befintliga 230 uttag och de 2st nya 380 uttag . Grävning och läggning av markkabel kan ombesörjas av beställaren om ni ordnar...
 • Karyn bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el i nybyggt stenhus. Ca 400 kvm inkl garage.
 • tommy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  kpl av el i källare, ny central och 1-2 undermätare.
  lägga in jordad kabel till vägguttag samt lite dragning för spis osv.
  BJÄSTA
 • Inger bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Urkoppling av fungerande tvättmaskin ,och bortforsling .
 • Lars bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation ny lamparmatur utomhus (x2)
  Installation nytt belysningsuttag i inglasning
  Byta halldimmer
 • Jennie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har ett nybyggt uterum på 24 kvm där el ska dras. Det ska installeras 4 eluttag, montera 8 spotlights inne och 8 som utebelysning och såklart strömbrytare. Ett lamputtag i taket.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.