Elektriker i Linköping

Här hittar du entreprenörer som utför elarbeten i Linköping. elektrikerdirekt.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation vill få offerter från elektriker som kan göra allt från mindre arbeten som tex. dra ledningar, installera eller flytta eluttag, montera spotlights till större nyinstallationer och totalrenoveringar av el system i Linköping med omnejd.

Det finns mängder av elfirmor och elektriker i Linköping, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder tjänter inom el.

Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för elektriker i Linköping att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att elektriker i Linköping kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Ralph bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver hjälp med utbyte av befintliga el-element i en samlingslokal, som är ett skyddsrum. Dagens elradiorer är ca 25 år gamla och sitter på trekvart.
  Det är en större torr lokal, två toaletter och ett duchrum.
  Dagens element är av följande storlek:
  5 st. 107x40 cm
  3...
 • Leif bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av bottenplattor till huvudsäkringar, från 16 A till 20 A.
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av element sommarstuga
 • jimmy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  behöver se över jorden och ledningarna som helhet .just nu har jorden brunnit upp så vi har dragit en provisorisk jord . samt se över el centralerna .det är ett gammalt hus och jag blir inte klok på elen man får stöttar av spisen tvättmaskinen...
 • Benjamin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Sätta ett nytt eluttag på en toalett. Elskåp finns på utsidan av toaletten. Ej jordat så behövs dra jordade kablar. Behövs också sättas jordfelsbrytare då det är en gammal elcentral. Hyresrätt med godkännande av hyresbolaget.
 • synnöve bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  montera bort kablar som händer från tak och installera en lampa där samt ett takuttag som kablarna är ej i kontkt med varandra...samt kablar som hänger från tak som ska gömmas

  Alltså tre saker...svår att förklara kan man sända bilder istället?
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut tryckströmbrytare till vattenpump/hydrofor. Den som sitter slår inte längre till. Där sitter nu en Cewe TYP TB 316, 16 A 500V ~.
 • Marica bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver dra el från bostadshuset till en friggebod och en närliggande annan bod. Avståndet är ca 30/40 m . Vi önskar markanslutning/ej luftledning!
  Behöver ngn som tittar på vilka lösningar man kan tro på och en offert på jobbet, tack!
  Med vänlig hälsning,
  Marica

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.