Elektriker i Malmö

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Malmö? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Malmö med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Malmö?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Malmö. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Malmö genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Annica bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver hjälp med att sätta upp 8 stycken taklampor, samt två par fönsterlampor i en lägenhet med hög takhöjd (drygt 3 meter). Då behöver vi också en hög stege så att det går att nå upp.
 • Annika bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej,
  Vår skyltbelysning har slocknat.
 • Emma bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ojordad gammal el i fyra äldre bordslampor (raka, mässing) och en trearmad golvlampa.
 • Tawanna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hello there

  Meet your best Buds - True Wireless Earbuds with amazing sound, convenience, portability, & affordability!

  Order yours now at 50% OFF with FREE Shipping: musicontrol.online

  Thanks and Best Regards,

  Tawanna
  Elektriker - offert och prisförslag på elfirmor
 • Iman bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Iman Ismael
  Bagarbyvägen 17m
  19134 Sollentuna
 • Ann bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Arbete på fritidshus på. Installera jordfelsbrytare, omfördelning i proppskåpet och utnyttja tomma säkringar så spishäll ska kunna fungera i köket så även vattenkokare och micro. En ny förbränningstoalett är installerad och behöver kanske en egen säkring. Antagligen byte av 4 kontakter som troligen inte är...
 • Carl bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el till nybyggd carport med förrådsdel. Tom-rör finns draget från elcentralen i huset. Väggarna i förrådsdelen är inte isolerade, vi önskar dra rör/sätta kopplingsdosor innan detta görs.
  Det som önskas ha i elväg för vår carport är följande:
  Dragning av el för två-ledspotlights ovan bil
  Dubbeluttag...
 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Anslutning av el till tomt

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.