Hitta elfirmor

Elinstallationer får bara utföras av elektriker som har kompetens inom det området som efterfrågas. Beroende på vilket arbete som ska utföras är det viktigt att rätt elfirma eller elektriker kontaktas. 

När det blir bestämt att ett jobb ska utföras är det bra att ta in offerter från olika elfirmor. Var noggrann att meddela om vilken typ av elektriker som efterfrågas. Är det en nybyggnation ska en installationselektriker kontaktas. För elinstallationer i företagslokaler eller industriverksamhet är det industrielektriker som gör jobbet. 

Elektriker med inriktning på svagström är specialister på mindre installationer såsom larm och IT. Det är oerhört viktigt att en elinstallation görs på korrekt sätt och därför är det bara professionella elektriker som får utföra elarbeten. Elfirmor finns i både i större städer och på mindre orter. Efterfråga offerter från olika företag för säker och bra elinstallationer.

Hur kan jag vara säker på att elfirman jag anlitar har rätt kompetens?

När du skickar in din offertförfrågan via vår tjänst kommer den att slussas vidare till vår samarbetspartner som har en stor databas av kompetenta och seriösa elfirmor. När dessa sedan hör av sig till dig med sina offerter får du samtidigt ta del av mer information om firmorna, exempelvis vilken certifiering de har samt omdöme från tidigare kunder. 

När det kommer till att anlita en elfirma är det mycket viktigt att du ska känna dig trygg genom hela processen, från den första kontakten till att arbetet avslutas.  

Vad kostar det?

Kostnaden för ett elarbete varierar beroende på typ av jobb och omfattning, därför är det svårt att ge en prisuppgift. Vi kan dock säga att ett vanligt timpris för ett elarbete är runt 500 kronor och uppåt. 

Att använda vår tjänst är helt gratis och utan förpliktelser. Det betyder att du aldrig är tvungen att anlita någon av de elfirmor som hör av sig till dig, men du får möjligheten att på ett enkelt sätt jämföra firmorna och deras priser mot varandra. 

Därför rekommenderar vi att du skickar in din offertförfrågan redan idag för att få reda på precis hur mycket ditt planerade elarbete kan komma att kosta!

Våra senaste förfrågningar

 • Samone bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte utav gammal proppskåp
 • mikael bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra utanpåligande el i hela huset som är på 5rum å kök
 • Elisabeth bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Omdragning av elledningar, installation av nya strömbrytare och eluttag. Infräsning av el i stenväggar.
 • sten-erik bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta stickkontakt från kyl/frys samt kontrollera vägguttaget till denna stickkontakt och ev. byta densamma.
 • Winny bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  replace an old electricity system for 220 meter square villa
 • Filippa bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Behöver installera en badrumsbelysning över spegel. El är dragen men ej inkopplad i den nya lampan. Tror att det behöver borras två nya hål i kaklet för att passa lampans passform.
 • Karyn bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el i nybyggt stenhus. Ca 400 kvm inkl garage.
 • Sara bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el badrum och installera tvättmaskin.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.