Elektriker i Helsingborg

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Helsingborg?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Helsingborg. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Helsingborg genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • michael bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Åskskydd både mot direktnedslag samt överspänningskydd
 • Janie bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi behöver hjälp med installation av el till en fastighet som inte har haft el tidigare.
 • kent bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  kk
 • Lennart bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Hej! Jag har en stuga i Abisko Östra (nya området) där jag byggt ut med ett rum (15M2) till och vill ha hjälp med monering av golvärme Reflekta T-Röd! Eftersom jag fått tag på en snickare nu till helgen (17-sept.som skall lägga golv mm) sitter...
 • Anders bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installera 380/400 uttag utomhus i Hjärnarp
 • Birgitta bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Ett larm som tidigare hyresgäst satt in och som nu har börjat tjuta. Det finns en återställningsknapp men larmet sätter igång efter ett tag igen. Behöver bara hjälp med att avinstallera larmet.
 • Alf bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av elcentral till modert snitt.
 • Alexander bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag skulle behöva installera en extra spis i min lägenhet eftersom jag inte har någon vanlig spis med ugn i den. Därför undrar jag om vad skulle den totala installationen/summa på tjänsten kosta mig, det vill säga arbetstid för den som kommer och fixar installationen...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.