Elektriker i Helsingborg

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Helsingborg? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Helsingborg med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Helsingborg?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Helsingborg. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Helsingborg genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Sergei bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Montera spotlights i taket . Isolering finns mellan bottenplan och kallvind.
 • Thomas bad om offert för Hem & Trädgård
  belysning i tak anslutning av varmvattenberedare, spis kyl
 • Per bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av element sommarstuga
 • Bertil bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Se över elledningarna och komplettera med några nya dragningar.Huset är ca 100 kvm stort och det finns ett uterum men där finns inte några elkontakter plus byte av elcentral 24 säkringar.
 • Elisabeth bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Omdragning av elledningar, installation av nya strömbrytare och eluttag. Infräsning av el i stenväggar.
 • ann bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  ann koplik
 • Abbas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Installation av 7 kök.
  Nya elmätare till 7 lägenheter
  Samt diverse eljobb.
 • Andy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill veta vad det kan kosta att installera och montera ett eluttag precis intill en elcentral som installerades för 3 år sedan. Uttaget skulle kunna ha 4 platser för kontakter.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.