Elektriker i Jönköping

Behöver du komma i kontakt med entreprenörer som utför elarbeten i Jönköping? Då har du kommit rätt! Elarbeten.nu finns till för företag, privatpersoner och organisationer som på ett enkelt och snabbt sätt vill kunna ta in och jämföra offerter från elektriker som kan göra allt från större nyinstallationer, totalrenoveringar av el-system till mindre elarbeten som att flytta eller installera eluttag, dra ledningar, montera belysning med mera, i Jönköping med omnejd. 

Använd vårt formulär för att komma i kontakt med elfirmor och elektriker som utför säkra elinstallationer. Det är det bästa sättet att se till att arbetet blir ordentligt utfört till det bästa möjliga priset.

Hur går det till att komma i kontakt med elektriker i Jönköping?

När du fyller i vårt kostnadsfria formulär är det ett första steg mot att komma i kontakt med flera olika firmor som utför elarbete i Jönköping. I jämförelse med om du hade letat upp dem och börjat ringa eller maila dem en och en så är vårt alternativ betydligt mer bekvämt och snabbt.

När du skickar in din förfrågan kommer den att matchas mot vår samarbetspartners stora databas av tillgängliga elektriker. Dessa kontaktar dig sedan via telefon eller mail, där ni kan diskutera arbetet och kostnader närmare. 

När du hittat den elektriker som passar bäst för jobbet väljer du helt enkelt att anlita denne.

Gäller ROT-avdraget för elarbeten?

Javisst! När du anlitar en elektriker får du samtidigt möjlighet till att göra ROT-avdrag på arbetskostnaden, vilket sänker totalpriset betydligt.

I många fall har elektrikerna redan räknat med ROT-avdraget i sitt prisförslag (det ska framgå tydligt om så är fallet), medan du i andra fall behöver meddela att du vill göra ROT-avdrag. 

Vår tjänst används av företag som behöver installera extra vägguttag på kontoret, bostadsrättsföreningar som behöver byta ut ett gammalt elsystem och privatpersoner som vill dra in el i sitt nybyggda hus. 

Inget elarbete är för stort eller för litet och du hittar din elektriker till det bästa priset i Jönköping genom oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Anna bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byte av transformator badrumsskåp, lagning av ett eluttag och byte av lampa.
 • Jurgita bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Anslutning till tvättmaskin
 • Andy bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag vill veta vad det kan kosta att installera och montera ett eluttag precis intill en elcentral som installerades för 3 år sedan. Uttaget skulle kunna ha 4 platser för kontakter.
 • Jenny bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  En strömbrytare och två kontakter ska kopplas in, redan monterade. Även en utomhuslampa som ska kopplas in.
 • Mats bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi renoverar lägenhet åt kund och behöver hjälp med dragningar till nytt kök samt 10-15 uttag/dimmer. Byte av litet proppskåp.
 • Pär bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Jag behöver byta ut ca 5 m gammal kuloledning på mitt torp. Har blivit lite akut då vi kommer att få hyresgäster i slutet av nästa vecka.
 • Karyn bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Dra el i nybyggt stenhus. Ca 400 kvm inkl garage.
 • Frida bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Har en tvättmaskin i min gamla lgh som jag skulle behöva få hjälp med att koppla ur, frakta till nya lgh och koppla in den där.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.