Våra senaste förfrågningar

 • maritta bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  montera två utomhuslampor,samt byta ett kontakt ute
 • Elsegärd bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Proppskåpet är från 1978. Det har börjat knastra och jag är rädd vad som kan hända.
 • Lucas bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Vi vill ha hjälp med att sätta upp en lampa i taket. Elen går i taket så vi måste veta att kroken inte borras där elen går, sen vill vi ha hjälp att borra i takkroken, förlänga elkabeln och sätta dit lister.
 • Anneli bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Byta ut halogenlampor till led i 10 st spotlights under köksskåp samt montera in dimmer till taklampa
 • Maj bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Belysning i entrétrappa, ¨
  Finns en lampa som tänds när det börjar skymma, men fungerar inte nu. Vore bra om den gick att laga. Kanske bara något enkelt fel.
 • Benjamin bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  Sätta ett nytt eluttag på en toalett. Elskåp finns på utsidan av toaletten. Ej jordat så behövs dra jordade kablar. Behövs också sättas jordfelsbrytare då det är en gammal elcentral. Hyresrätt med godkännande av hyresbolaget.
 • Suvi bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  hej, jag har en stuga i kolonistuge område. Jag får små stötar när jag kommer åt duscharmaturen när jag duschar. Duschen finns i en bastu som jag lät bygga förra året. Det jag behöver hjälp med är felsökning och få felet åtgärdat.
 • fahs bad om offert för El, tele & IT - Elektriker
  besikta min elmätare .
  ström har varit länge avstängd . och elkraft vill att jag ska besikta det . jag vill se vad det kosta om nån kan göra det

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.